pincekulcs

Balaton-Bor-Boldogság

Mosóház-mesehely

2016. április 01. 15:25 - Pincekulcs

avagy Óbudaváron jártunk és elvarázsolódtunk

Egy álmos vasárnap délután érkeztünk meg Óbudavárra, a Nivegy-völgy bejáratához.A dobtetőn elsimuló, mintegy egy utcányi település Balaton-felőli bejáratánál rövid lépcső vezet egy fák által körbeölelt tisztásra.

A Mosó-forrás és patak varázsolja igazán romantikussá a helyet, és be kell vallanunk, az érzés még "vérbeli pasi" kísérőmnek is átjött- ha fogalmazhatok így. A Mosó-ház boltíve alatt, mely népi építészeti emlék, asszonyok sokasága görnyedt mosásra az utóbbi évszázadok során. Mára már szabadidős tevékenységek színhelyének finom hangulatú díszletévé avanzsált.  

Különös atmoszférájának köszönhetően tökéletesen alkalmas hely piknikre, vidéki, stílusosan "vintage" stílusú esküvőre, de patakhídon letérdelős lánykéréshez is remek választás.

Keressétek, szeressétek! 

 

Andi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pincekulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr908552634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása